miércoles, 12 de diciembre de 2007

Han pasado diez años y......

Por su interés, la editorial de "Infoesports" del día de hoy, que permitirá meditar sobre la evolución del "estar fuera" al "estar dentro".

Un altre vot de censura

Ara que es compleixen deu anys de la presentació d'aquell vot de censura contra Josep Lluís Núñez presentat per Joan Laporta -en una temporada que va acabar amb el triomf a la Lliga i a la Copa-, un membre de la junta directiva actual ha rememorat aquells dies amb un mig exercici de transparència. El directiu Josep Cubells ha desvetllat que les dades d'assistència al Palau Blaugrana, durant l'època de Joan Gaspart, estaven, si més no, comptades a l'engròs. Està bé que se sàpiga la veritat sobre aquest tema. Però, senyor Cubells, tampoc estaria malament que sabéssim què passa amb els abonaments al Camp Nou. Quants abonats té el Barça ara i quants tenia a l'època de Gaspart? No estaria malament que el senyor Cubells ens donés llum sobre aquest tema, que també té a veure amb l'ocupació d'una instal·lació del club... ja que ara té aquesta preocupació per la del Palau. I que aquest exercici de transparència es fes extensible a les dades concretes sobre el funcionament del seient lliure.

Però posats a demanar, tampoc hauria estat gens malament que aquesta junta directiva hagués fet tot el que en el seu moment havia dit que faria i que no ha fet. Si més no, ens haguéssim conformat en que complissin el que denunciaven en el vot de censura presentat ara fa deu anys. Barça 2000, contractes de patrocini que hipotequen el futur econòmic del club, contractes de llarga durada a futbolistes, contractes televisius que també s'allarguen més enllà del mandat natural de la junta, venda de patrimoni, augment estratosfèric dels abonaments... Per no parlar de les mentides del president a l'Assemblea pel tema del cunyat-franquista, que un jutge obligui al màxim dirigent del club (advocat per a més inri) a convocar eleccions, o la baixada de pantalons a l'aeroport o la baralla amb un exempleat del club en ple carrer. Això, per separat, sí hagués estat un bon motiu per interposar un vot de censura. Però ara no hi ha oposició ni paquiderms que vulguin entrar al club com si ho fessin en una botiga de tot a cent.
Editorial Infoesports

No hay comentarios: