miércoles, 26 de diciembre de 2007

Duran i Lleida: "Catalunya no és només el Barça"


Duran i Lleida: "Catalunya no és només el Barça"


El cap de llista de Convergència i Unió (CiU) a les properes eleccions generals, Josep Antoni Duran i Lleida, ha assegurat que "Catalunya no és només el Barça" durant la seva visita al plató de Grada perica, a l'e-tv d'E-notícies. Sobre el DVD de les Tres Bessones que va fer la Generalitat ha dit que "no estic d'acord amb els seus continguts. L'Espanyol forma part del patrimoni esportiu i social de Catalunya. No es pot identificar Catalunya només amb el Barça". Pel 2008 ha desitjat que "Barça i Espanyol juguin la Champions League. Daniel Sánchez Llibre està molt il·lusionat amb que us classifiqueu, però no serà fàcil".

Aquest polític reconeix que "segueix l'Espanyol i em fa patir, no m'agrada que perdi" i que "us costa guanyar contra els equips petits". Ha elogiat la gestió del president perico del que ha dit que "ho fa molt bé i espero que ho continuï fent", i al que ha agraït que "hagi catalanitzat molt el club. A vegades hi ha hagut més jugadores catalans a l'Espanyol que al Barça. I hi ha molts catalanistes que són pericos". Grada perica s'emet els dimarts i dijous i el director del programa és el periodista Sergi Fidalgo.

Aunque algunos no quieran darse cuenta, no acepten esta verdad y prefieran vivir sumergidos en un mundo artificial, solo para ellos..."Catalunya es mucho mas que un solo club..", la opinión de una mente tan preclara, como la del autor de la frase y "cule" sin tacha, tal vez debería hacer recapacitar a los defensores del pensamiento único ¿lo conseguirá?.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Su trabajo es encomiable, amigo. Ojalá el club dispusiera de selectores tan selectos como usted.

Bon Nadal y un fuerte abrazo, cabellero.