miércoles, 25 de marzo de 2009

Dani: `no sóc d´aquells que abandonen el barco´


noticia publicada en "Pericos on line.com"

24/03/2009
El president de l´Espanyol anuncia que no deixa el càrrec, descarta la convocatòria d´una Junta Extrordinària, i fa una crida a la unitat després de la reunió extraordinària del Consell d´Administració

Maratoniana, amb una durada en consonància amb la magnitud dels temes que en teoria hi havien a l´agenda del dia, ha resultat la reunió extraordinària del Consell d´Administració del RCD Espanyol, una cita que tothom afirmava havia de servir per definir les línies mestres pel que fa al futur de l´entitat blanc i blava a nivel gestor. Conscients en principi de que és obligat començar a planificar el futur de l´entitat sigui quin sigui l´escenari, amb l´equip assolint la permanència a la máxima categoria del futbol espanyol, o com a nou conjunt de Segona, tots els membres del màxim òrgan rector de l´entitat acudien a la cita que la víspera havia fet el mateix president Daniel Sánchez Llibre, i pocs minuts abans de 2/4 de 8 del vespre, han anat desfilant per l´entrada de les oficines que el club te a l´Olímpic de Montjuïc tots els consellers amb un possat seriós i circunspecte, en consonància amb la situació de l´equip i per extensió, de la mateixa institució.
Malgrat els rumors, Dani no abandona el vaixell, i no convoca una Junta Extraordinària

Sánchez Llibre compareixia en teoria, segons s´havia apuntat la víspera des-de diferents fonts periodístiques, amb intenció de possar el càrrec sobre la taula, i amb la voluntat de fixar la data d´una futura Junta General Extraordinària d´Accionistes d´on sorgís un nou equip rector per a l´entitat. I diem en teoria, perquè després de més de tres hores i mitja de reunió poc coneixem del que s´ha tractat en aquesta reunió, i el que sabem, és en boca del mateix Sánchez Llibre, que ha atés els mitjans a l´exterior de les oficines de l´Olímpic per emetre un missatge clar: no deixa el càrrec, i ara el que necesita l´equip i també l´entitat és tranquilitat: "no sóc d´aquelles persones que abandonen el barco quan no s´ha d´abandonar; només s´ha d fer quan ja no queda ningú o quan la salvació no és possible. He vist alguns mitjans que diuen coses que jo no he dit, no se si hauran estat comentaris d´altres persones però jo estic aquí. Estem en un moment on hem d´estar amb l´equip i tenir tranquilitat absoluta. Hem de confiar en aquests jugadors, que si han estat capaços de guanyar al camp del líder, també han de ser capaços d´aconseguir aquests 21 punts, i ho faran". Tantmateix, ha descartat la cnvocatòria d´una Junta General Extrordinària d´accionistes en considerar que "portaria a un seguit de malentesos el fer-ho, podria donar la sensació que algú vol abandonar el barco; en cap moment s´ha comentat".
Una situació complicada, però no més que altres que ja ha viscut al si de l´entitat

A nivel esportiu, Sánchez Llibre és molt conscient que la situació, amb la necessitat de sumar 7 victòries en 10 jornades que resten de Lliga, és molt més que complicada, però ell no la veu pitjor que altres que ja n´ha viscut a l´entitat: "porto molts any aquí, n´he viscut situacions complicades, i aquest no ho és ni més ni menys que la que vam viure fa cinc anys. Estic acostumat en això, i se´n tirarà endavant. estem a Primera fins a que es digui el contrari, i hi ha llum al final del túnel". A més, ha destacat el fet que s´endu una sensació molt positiva d´una reunió on tothom ha donat el seu punt de vista del futur de l´entitat, sense cap embut ni limitació.

No hay comentarios: