viernes, 13 de marzo de 2009

Conseller dimisió!!!!!!


Comunicat oficial del RCD Espanyol

Davant les afirmacions fetes avui al Parlament de Catalunya pel conseller d’Interior, Sr. Joan Saura, en relació als incidents ocorreguts el 27 de setembre del 2008 en el marc del partit jugat a Montjuïc entre el nostre equip i el FC Barcelona, el RCD Espanyol, com ja va fer en el seu dia, vol tornar a insistir que es van satisfer totes les peticions efectuades pels responsables dels Mossos d’Esquadra, en les diferents reunions de seguretat. El club va fer un esforç important per complir totes les instruccions rebudes.

En segon lloc, es reitera que es va demanar a les forces de seguretat que no deixessin entrar el grup radical Boixos Nois, que havia fet un llarg recorregut sota un cordó policial i que havia provocat un enrenou de consideració pels carrers de Barcelona i a les portes de l’Estadi Olímpic.

En tercer lloc, es vol deixar clar que en cap moment de les reunions prèvies de seguretat se’ns va demanar un canvi d’ubicació de l’afició visitant. És més, es va instal•lar una gran xarxa de protecció per evitar el llançament d’objectes. Un cop acabat el partit i veient les greus escenes viscudes, va ser el propi club qui va decidir canviar l’habitual emplaçament de l’afició rival a Montjuïc.

El RCD Espanyol vol manifestar que manté una excel•lent relació amb els responsables dels Mossos d’Esquadra i que amb motiu de la construcció del nou estadi les reunions per tractar els temes de seguretat s’estan fent en el marc d’una molt bona sintonia i sempre pensant en evitar per sempre més que es repeteixin els greus incidents viscuts en el derbi de la primera volta del campionat.
*************************************************************************************

Como ciudadano que tiene pleno derecho a ser protegido por las fuerzas de seguridad y que fue abandonado a su suerte mientras caían bengalas en el sector 133 del Estadio Olimpico de Montjuic, debo decir que el Conseller falta a la verdad, el no estaba allí, el mismo destituyó en su día al máximo responsable del operativo y se refugia ahora en el número de votos que tapan sus fracasos, para mantener un cargo que en cualquier sistema democrático normalizado ya habría tenido que abandonar, por lo que ante tan lamentable actuación solo cabe pedir la dimisiòn o el cese inmediato.

1 comentario:

Sentimiento Perico dijo...

De este personaje tampoco podemos esperar mucho más. Enhorabuena por tu blog, y te invito a pasarte por Sentimiento Perico.

Saludos.

http://sentimientoperico.blogspot.com