martes, 15 de enero de 2008

Catalunya no era Ronaldinho?

Roberto Hernando en "Infoesports" se hace una pregunta y tras un breve analisis da la respuesta,que aquí queda recogida.


Catalunya no era Ronaldinho? Llegeixo a Infoesports.com que l'absurd DVD protagonitzat per Les Tres Bessones, i per la poca vergonya i falta de sensibilitat per part d'alguns polítics, ens ha costat als catalans la barbaritat de 642.000 euros, més de 100 milions de les antigues i enyorades pessetes, llençats a les escombraries. La qual cosa tal i com estan les infrastructures a Catalunya és un malbaratament que hauria d'haver provocat alguna dimissió. Però com aquí tenim apagades, desastres a rodalies, etcètera, tot menys vergonya, doncs a una altra cosa...

Eren moltes les bajanades que es deien en aquell episodi, però entre tanta perla una destacava per sobre de les altres: "Ronaldinho és Catalunya!", deia una de les bessones fent un gest amb les mans que almenys en els meus temps mossos s'usava quan un volia donar a entendre que tenia ganes d'enterrar la sardina. Però els temps canvien tant que un es pregunta: "segueix sent Catalunya Ronaldinho?" Respondre afirmativament seria com dir que els catalans no tenim compromís amb el nostre treball, que ens fiquem al llit els dies de diari a les tantes o que anem passant olímpicament de tot... Aquest, senyors del DVD, no és el seny català; els catalans som treballadors, compromesos, emprenedors i lluitadors. I si fem un altre DVD en el qual la bessona digui: "Catalunya és Tamudo!" Molt millor, no creuen?

No hay comentarios: