miércoles, 30 de enero de 2008

Anna Pruna i el seu millor "conte"....(29.01.2008)

La Ciutat Esportiva de Sant Adrià acull, any rere any, la presentació del Futbol Base del RCD Espanyol. Ningú se la vol perdre, ni els pares, ni els veritables protagonistes, els jugadors i cos tècnic de les categories inferiors.

Des de l'equip de nens més petits, els prebenjamins, fins a l'Espanyol B, tots s'han fet aquesta tarda les fotografies oficials.

Aquest any, l'acte ha comptat amb la presència de les autoritats pertinents. Per part del RCD Espanyol han estat presents el president del club, Daniel Sánchez Llibre, sempre recolzant al futbol base, el coordinador del mateix, Josep Manel Casanova, i el conseller del club responsable del futbol base, Josep Maria Borrell.

També han assistit la Secretària General de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, el Delegat d'Esports a Catalunya, Pere Alcober, el regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Juan Carlos Ramos, i el vocal de la Federació Catalana de Futbol, Germán de la Cruz.

Un dels moments més emocionants de la nit es va donar quan Anna Pruna va explicar "un conte" que parlava d'un club català que "cada vegada va ser més i més respectat per tot el món i que va passar el que era inevitable, que els nens i nenes van créixer i van aconseguir el que durant molts anys tots volien, que van guanyar la lliga".

El president, Daniel Sánchez Llibre, ha agraït "el conte d'Anna Pruna, que ens ha emocionat a tots, i sobretot l'esforç que fan els pares i familiars. A més, es va felicitar per la bona marxa del futbol base i animo a l'Espanyol B, en concret a 'Rubi', a continuar en la línia de treball que porten".

Al seu torn, el conseller responsable del Futbol Base, Josep Maria Borrell, ha dit que "hem de reconèixer la tasca que ha fet el nostre president de suport i potenciació del futbol base".

Josep Manel Casanova, també ha expressat que "aquest és un dels moments més bonics i ilusionantes de la temporada", i va manifestar el seu desig "d'aconseguir arribar a la nostra nova casa de Cornellà".

1 comentario:

Anónimo dijo...

Es nota que estem en periode d'eleccions i cal rectificar desastres del passat, perquè fins i tot els vots dels pericos són bons.
Lord Serer
http://lordserer.blogspot.com/