lunes, 24 de octubre de 2011

L'equip agafa impuls....


L'equip agafa impuls i aspira a una gran arrencada


24/10/2011 POL)
Si venç al Betis igualarà els números del curs passat. L´equip està aconseguint treure una gran rendibilitat als seus gols -set en vuit partits- i te Europa a un sol punt


Redacció, 8:45 h. L'Espanyol actual, amb la sospita penjada de la solapa des de la primera jornada de Lliga (a causa de la falta d'un davanter, les vendes i la pèssima segona volta del curs passat), pot igualar l'espectacular arrencada que va realitzar l'última temporada si venç al Betis aquest dijous. Tal com ens explica avui Alberto Martínez a les planes de l´AS, en cas d'aconseguir els tres punts, haurà sumat 15 en nou partits, la mateixa quantitat que li va permetre somiar amb Europa i convertir-se en l'equip revelació de la primera volta del campionat fa just un any. Els dos triomfs fora de casa i la sòlida imatge que ha ofert l'equip de Mauricio Pochettino li han permès sortir ràpidament de la zona mitjana i situar-se a les portes de les competicions europees. Molts són els punts en comú entre ambdues trajectòries. Una d'elles, el repartiment dels gols. Els pericos continuen rendibilitzant els seus com ningú. El curs passat, després de vuit partits, únicament havien assolit vuit gols a favor. Actualment, porten sets: tots els partits que ha guanyat ho ha fet per la mínima. El mateix succeeix amb els gols en contra.

A falta del parti davant el Betis, els pericos sumen 11, per deu que portaven el curs anterior a hores d'ara. L'Espanyol ha deixat en tres ocasions la porteria a zero. Ambdues trajectòries responen a un mateix patró, la petjada d'aquest Espanyol de Pochettino. Un equip que forja el seu potencial des de la seguretat defensiva Però hi ha una dada més esperançadora. Aquell Espanyol va forjar el seu rendiment en les victòries a Cornellà-El Prat: fora només havia guanyat a hores d'ara al Mallorca. Ara, els blanc-i-blaus ja han aconseguit dues victòries a domicili i ha rebut al Reial Madrid a Cornellà-El Prat. El Betis provarà de nou aquest fortí.

Europa, a un punt

Europa es col·loca a un punt, tot i que la plantila blanc-i-blava no vol sentir aquesta paraula. La Lliga és molt llarga i ja la campanya passada a l'equip li va pesar en la segona volta la pressió de classificar-se per l'Europa League, entre altres factors com les lesions o les vendes. "Estem acostumats al fet que es parlin aquestes coses. Abans es parlava de descens. Som conscients del potencial que tenim i la nostra obligació és seguir en aquesta línia", va explicar ahir a Catalunya Ràdio Joan Verdú, qui va reconèixer també que "amb Sergio García m'entenc molt bé. Aquí pocs davanters que defineixin tan bé com fa ell".

No hay comentarios: