lunes, 24 de octubre de 2011

Distincion a Mauricio Pochettino




Pochettino: 'És important guanyar, però no a qualsevol preu'

24/10/2011 (POL)
El tècnic blanc-i-blau afirma sentir-se 'content i afalagat' en rebre el Premi Ramón Cobo, amb el qual els entrenadors espanyols reconeixen la seva exemplaritat i valors esportius


Redacció, 18:15 h. A primera hora de la tarda tenia lloc a la Residència de la Ciutat del Futbol de Las Rozas de la RFEF la cerimònia de lliurament dels premis Ramón Cobo, amb els quals s´ha volgut reconèixer la conducta al llarg de la passada temporada, entre d´altres tècnics de totes les categories del nostre futbol, de l´entrenador del RCD Espanyol Mauricio Pochettino. L´acte ha reunit els misters premiats en una cerimònia a la qual han assistit el president de la RFEF, Ángel María Villar, al costat del seleccionador nacional Vicente del Bosque i el seu cos tècnic, a més de nombroses personalitats del món del futbol.

En memòria de Ramon Cobo, tècnic i persona exemplar

En temps en els quals preval el resultat, no val tot. Aquest trofeu homenatja a Ramón i difon els valors del futbol i els que modelaven la seva personalitat". A continuació, Ángel María Villar i Vicente del Bosque, al costat de Vicente Miera, han estat els encarregats de lliurar els premis. L´últim guardonat en pujar a l´estrada ha estat Mauricio Pochettino, a qui Villar, emmig d´una gran ovació de tots els presents, ha lliurat el seu guardó.

"Un orgull i un plaer"

Posteriorment, Pochettino, en declaracions a Radio Federación, ha mostrat la seva satisfacció per aquest guardó concedit pels seus companys de professió: "És un orgull i un plaer que els teus col·legues i la gent del futbol et reconeguin; penso que és molt important. Ser entrenador és una responsabilitat gran, existeixen molts valors que cal tenir en compte i estem en l'obligació de transmetre'ls. Em sento molt content i molt afalagat per aquest reconeixement. És important guanyar però no a qualsevol preu, tots volem guanyar, però l'important és treballar amb uns valors que vagin de la mà amb els valors que transmetia Ramón Cobo".

No hay comentarios: