viernes, 1 de mayo de 2009

Una aficion "diferente"



Es prepara un AVE perico a Madrid per assistir al partit del Calderón



30/04/2009
Ricardo Fernández, un dels responsables de La Curva, explica a Tiempo de Espanyol els detalls d´un desplaçament que pot ser històric

Des-de fa uns dies es venia rumorejant que s´estava pensant en alguna fòrmula per tal que pel partit que l´Espanyol ha de disputar el segon cap de setmana de maig al Vicente Calderón davant l´Atlético de Madrid pogués haver representació de l´afició espanyolista a la grada. El que no ens esperavem és que la proposta que avui avançava a l´espai Tiempo de Espanyol de COPE Miramar-Rock&Gol Ricardo Fernández, un dels coordinadors de La Curva, fos tan sumament atractiva.
Un xarter-AVE exclussivament blanc i blau

Es tractaria ni més ni menys que de noliejar un xarter-AVE format íntegrament per afeccionats pericos, que faria el viatge d´anada i tornada de Barcelona a la capital d´Espanya. Com explicava Ricardo a Javier de Haro, "fa mes i mig li vam comentar a Xavi Giménez i Joan Collet que ens agradaria fer un desplaçament diguem-ne diferent pel partit del Vicente Calderón, i seria fer-lo en AVE. Es va parlar de fer un xarter-AVE, bé, un, dos, o els que fossin, perquè no hi ha problema d´entrades fins a unes 1500. Avui ens hem assebentat de l´horari del partit (les 21:00 h de diumenge), i estem esperant que RENFE ens confirmi la tornada des-de Madrid, que seria sobre les 24:00 h. Cada xarter-AVE són 398 persones, i si calgués afegir vagons podria fer-se, i és el que s´està negociant". En aquesta atractiva proposta, oberta no només als membres de La Curva sino com bé ha explicat Ricardo a tots els socis pericos, hi ha un atractiu afegit al singular del viatge, i és el preu, del qual el club en subvenciona aproximadament el 50%: "el viatge, amb anada i tornada, vam calcular que sortiria sobre 185 euros, però el club ha parlat amb RENFE i quedaria ens uns 90 euros amb entrada. És un gran preu". Al llarg dels propers dies, tant la web del club com la de La Curva informaran dels detalls d´aquesta promoció.

No hay comentarios: