domingo, 29 de mayo de 2011

La decisió ja està presa al 100%....





Dani: `La decisió ja està presa al 100%, però avui no és dia per parlar d´aquest tema´

29/05/2011


El president deixa entreveure que podria plegar, però emplaça a una propera roda de premsa on farà públic el seu futur. En qualsevol cas, Dani vol desvincular la seva decisió de les protestes del dia del Sevilla


Redacció, 15:30 h. Tot i que s´esperava que el president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, aprofités la seva presència al 21è Aplec de Penyes que està tenint lloc al llarg del dia d´avui a Castellar del Vallès per parlar del seu futur i de si ha posat o no data a la seva marxa com a màxim dirigent del club, no ens quedarà una altra que esperar. I és que tot i afirmar que la decisió ja està presa, s´ha estimat més posposar el moment de fer-la pública: "És veritat que la decisió està presa al 100%; els primers en saber que passarà seran els amics del Conselli i després faré la roda de premsa pertinent, sigui quina sigui la mateixa. Però avui no és el dia de parlar d'aquests temes, és un moment de festa i alegria i no de dir si començaré la Lliga o no, serà quan sigui el moment, que està a girar la cantonada".

No tenen res a veure les crítiques del dia del Sevilla

Dani, que ha explicat que "porto molts anys en el club, no estic cremat però es nota el cansament, però aquest càrrec no mata a ningú", ha volgut desvincular la seva decisió dels xiulets i càntics que va rebre ara fa una setmana, coincidit amb l´últim partit de Lliga disputat a Cornellà-El Prat, on part de la grada va demanar la seva marxa: " El que va passar no te res a veure amb la decisió que prengui; és lògic i normal que a un estadi es facin crits unes vegades a favor i d´altres en contra, però demano a tots els pericos que em creguin: el que decideixi no te res a veure amb el que va passar".

Un Aplec exitós

Com hem explicat, aquestes paraules les ha pronunciat Sánchez Llibre afrofitant la seva presència el el 21è Aplec de Penyes del RCD Espanyol, una trobada en la qual ha destacat la presència dels pares del nostre enyorat Dani Jarque, i que ha congregat prop de 700 persones. La jornada que ha començat amb un suculent esmorzar popular, després del qual una comitiva amb les autoritats que presidien l´esdeveniment, integrada pel mateix Daniel Sánchez Llibre, els vicepresidents Ramón Condal i José Luis Perelló i els consellers Joan Josep Bertomeu, Antoni Fernández Teixidó, Fernando Molinos i Germán de la Cruz, s´han dirigit a la Casa Consistorial, on han pres la paraula l'alcalde de Castellar del Vallès, Ignasi Giménez Renom, el president de la PBB de Castellar del Vallès, Ramon Roig, el màxim mandatari de la FCPE, Alberto Ariza, i Sánchez Llibre. Després dels parlaments de les diferents autoritats, ha arribat el pregó d'Ernest Riveras, periodista de TVE. El comentarista, conegut per ser la veu de les retramsmissions del Mundial de Motociclisme, ha fet un al·legat defensant la pluralitat esportiva de Catalunya. Posteriorment, tots els participants s´han dirigit al camp de futbol de la localitat per assistir a un partit de veterans entre el RCD Espanyol i el Castellar del Vallès, on ha destacat la participació vestint de curt del tècnic espanyolista Mauricio Pochettino.

No hay comentarios: