martes, 24 de mayo de 2011

critiques

L´opinió. Josep Sánchez Llibre considera `injustes i desproporcionades´ les crítiques i les peticions de dimissions de dissabte passat

24/05/2011
El diputat i germà del màxim mandatari blanc-i-blau fa una exposició dels motius que el porten a afirmar que no es pot acusar l´entitat de manca d´ambició


Redacció, 0:15 h. Els comentaris que el diputat de CiU i germà del màxim mandatari de la nostra entitat, Josep Sánchez Llibre, publica cada dilluns al seu bloc, www.sanchezllibre.cat, són sempre un punt de referència per a l´espanyolisme, i és que la seva opinió respecte als temes de l´actualitat blanc-i-blava és certament important donat el coneixement que te de la realitat del club. Especialment interessat era conèixer que opinava aquest dilluns de les crítiques de les quals part de la grada va adreçar al Consell reclamant més ambició que la mostrada darrerament, i també demanant la dimissió del seu germà. Josep Sánchez Llibre considera fora de mida aquest´s retrets, i ho justifica donant tota una sèrie de dades:

"LES CRITIQUES DE DISSABTE PASSAT SÓN AL MEU ENTRENDRE INJUSTES I DESPROPORCIONADES

Em pensava que el partit de la setmana passada contra el Sevilla, que en un principi era de final de temporada i d'homenatge a Iván de la Peña, seria un exemple de futbol espectacle i el reconeixement a aquest jugador. Però una part de l'afecció el va convertir malauradament en un partit de crítiques al Consell, amb acusacions de manca d'ambició i amb peticions de dimissions.

És cert que a tots ens hagués agradat molt haver aconseguit un lloc d'honor per jugar a les competicions europees. Hem tingut el caramel a la boca durant una part de la temporada, i al final no s'ha aconseguit. És lògic, doncs, que la nostra afecció pugui estar decebuda i desil·lusionada. Però també és cert que en aquesta temporada hem aconseguit una classificació molt digna.

Lògicament, hem de respectar totes les critiques de la nostra afecció, vinguin d'on vinguin, faltaria més, però al mateix temps crec que no s'ha de perdre el món de vista. I quan les critiques són desproporcionades, paga la pena posar-hi cura i sentit comú.

Al meu entendre, crec que els fets que es van produir dissabte passat contra el Sevilla no són justos i objectius. Crec que les acusacions de falta d'ambició al Consell i les peticions de dimissions estan fora del context i de l'entorn que han envoltat la nostra institució en els últims anys. Per això, em plantejo aquesta reflexió:

a.- ¿ha estat poc ambiciós aquest Consell quan el juny de 1997 després de la venda del camp de Sarrià i al cap de dotze anys -del 1997 al juliol del 2009- ha aconseguit construir les noves infrastructures esportives del nou Estadi de Cornellà-Prat sense cap mena de subvenció pública i ha dotat la nostra institució d'un patrimoni que s'havia perdut?

b.- durant aquest període ¿ha estat poc ambiciós el Consell de poder dotar la nostra institució de la zona esportiva de Sant Adrià del Besòs, que és una fàbrica de jugadors de la pedrera, que seran el futur de la nostra institució, incrementant a més el patrimoni del club?

c.- ¿ha estat poc ambiciós el nostre Consell en haver aconseguit triplicar la nostra massa social fins a arribar al voltant dels 37 mil socis?

d- ¿ha estat poc ambiciós el nostre Consell en plantejar una ampliació de capitals que, a més, es cobrirà coincidint amb la pitjor crisi econòmica del nostre país dels darrers setanta anys?

Podria continuar fent més reflexions, però després d'haver dut endavant aquests objectius dir que el nostre Consell ha estat poc ambiciós no és just. Crec sincerament que barrejar aquestes critiques amb l'últim partit de la temporada -que qualifico de satisfactòria- i amb l'homenatge al gran jugador Ivan de la Peña, ho reitero, és injust i em fa la sensació que no sabem en quin món vivim. De tota manera, cal acceptar les critiques sempre que vinguin amb esperit constructiu. I és segur que el Consell en prendrà nota".

No hay comentarios: