jueves, 31 de marzo de 2011

Xavi Salvatella, nou director de comunicació del RCD Espanyol



31/03/2011
Qui va ser col·laborador de PericosOnline substitueix en aquest important càrrec Xavi Andreu



Redacció, 16:30 h. Tot i que la notícia ja era coneguda per bona part de l´entorn de l´espanyolisme, avui s´ha fet oficial que Xavi Salvatella, que durant una bona munió d´anys va ser col·laborador d´aquesta casa tant des de la seva columna Orgull Perico com en la seva faceta de tertulià al nostre espai PericosOnline.tv, comença a partir d´ara una nova etapa professional, aquesta vegada dins de la mateixa entitat i en un càrrec força important, el de director de comunicació del RCD Espanyol. Aquesta plaça havia quedat vacant des de la marxa de Xavi Andreu, que va exercir-la des de l´any 2006 fins que fa poc va decidir de manera consensuada amb l´entitat deixar d´exercir les seves funcions.

Salvatella, que va col·laborar amb nosaltres fins la seva marxa a Madrid, on ha estat duent a terme tasques d´assesoria política i d´imatge per una important consultora especialitzada en estrategia de comunicació, és llicenciat en Dret (Universitat Autònoma de Barcelona), llicenciat en Periodisme (Universitat Pompeu Fabra) i Màster en Comunicació Institucional i Política (Universitat Carlos III de Madrid). A banda de ser un esportista destacat -va ser jugador internacional d'hoquei herba i es va proclamar campió d'Europa sub-16 i sub-18 amb les seleccions base de la Reial Federació Espanyola de Hockey-, l'any 2007 va crear el Gabinet de Comunicació i Premsa del Club Egara, encapçalant el departament de comunicació de l'entitat egarenca fins l'any 2009.

A en Xavi, que serà presentat demà de manera oficial, només desitjar-li tota la sort del món en aquesta nova i il·lusionant etapa que per a ell s´inicia, i que pugui aplicar tots els seus coneixements per millorar en la mida del possible l´estratègia comunicativa del nostre club.

No hay comentarios: