jueves, 17 de junio de 2010

La nova Residència RCDE, presentada


La nova Residència RCDE, presentada

La nova Residència del RCDE, que se situarà en el Complex Escolar Túrbula, ja és una realitat. Aquesta mateixa tarda s'ha efectuat la presentació de les instal·lacions que acolliran als futbolistes del nostre planter que visquin lluny de Barcelona, en un acte que ha comptat amb la presència del president del club, Daniel Sánchez Llibre, el conseller responsable del Futbol Base, Francesc Ciprés, el conseller responsable de l'Àrea Esportiva, Germán de la Cruz, el directiu responsable del Futbol Base, Antonio Morales, el nou responsable de la Residència RCDE, Ramon Guerrero, el director de l'Escola Túrbula, Jordi García, el seu gerent, Rafa García, i la titular del centre, Mercè Olba. L'alcalde de Sant Adrià, Sito Canga, tampoc s'ho ha perdut.

En la visita a les dependències que compondran la nova Residència del RCD Espanyol, ja s'ha pogut veure les excel·lents instal·lacions amb què compta el Complex Escolar Túrbula, que satisfan totes les necessitats del nostre club, i que a més compten amb l'enorme avantatge d'estar ubicades a només uns 100 metres de la Ciutat Esportiva. Els futbolistes pericos que s'allotgin allà tindran a la seva disposició tot tipus d'elements per facilitar la seva estança i ajudar al màxim en aquesta etapa de formació. El complex consta, a més de les aules i les habitacions, equipaments com a sala d'informàtica, sala de jocs, sala de reunions, les pistes poliesportives, la piscina, etc.

Alhora, l'Escola Túrbula ofereix la millor alternativa per conciliar la vida escolar i esportiva, així com un contacte directe i diari entre els coordinadors acadèmics i del Futbol Base.

En la compareixença de premsa posterior a la visita, els responsables blanc-i-blaus i els dirigents de l'Escola Túrbula han explicat els detalls del centre. Jordi Garcia, director del complex escolar, ha explicat que després de les modificacions pertinents, els jugadors de l'Espanyol disposaran d'unes habitacions "amb acabats de primera categoria" en els que tindran al seu abast tot allò necessari per a la convivència i els estudis. A més, el responsable escolar ha assenyalat que "Espanyol i Escola Túrbula compartim molt quant a tarannà, especialment en aspectes fonamentals, com per exemple la voluntat de formar persones".

El president blanc-i-blau, per la seva part, ha volgut agrair els responsables de la Túrbula per l'esforç i la dedicació dipositada en aquest projecte, alhora que s'ha mostrat "molt content d'aquesta col·laboració. Avui comença una nova etapa en el Futbol Base de l'Espanyol".

En termes molt semblants s'ha expressat el directiu responsable del Futbol Base, Antonio Morales, que ha volgut agrair expressament als anteriors gestors de la Residència blanc-i-blava "Javi i Amanda, que ha fet un gran treball durant tots aquests anys, i que es mereix una nota molt alta. No puc més que expressar el major agraïment a la seva dedicació". Morales no ha volgut oblidar els avantatges que suposa la nova ubicació a la Túrbula, on els jugadors tindran unes excel·lents instal·lacions a la seva disposició i no hauran de fer trajectes tan llargs per anar a entrenar o estudiar.

No hay comentarios: