sábado, 15 de mayo de 2010

Resultats de l’Assemblea de l’APMAE

Resultats de l’Assemblea de l’APMAE
Ramón Rius és el nou president


L’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE) va aprovar en la seva Assemblea Extraordinària , celebrada aquest 13 de maig 2010 a la Sala de Premsa de l’Estadi de Cornellà-Prat, la gestió de la Junta Directiva i els comptes de l’Associació corresponents al darrer exercici, així com la incorporació de l’APMAE a la Federació d’Accionistes i Socis del Futbol Espanyol (FASFE).

El fins ahir President de l’APMAE, Sr. Josep Ramió, va presentar a l’Assemblea la seva renúncia al càrrec, passant a ocupar la Presidència de l’Associació el vicepresident 3er., Sr. Ramon Rius. D’altra banda l’APMAE va aprovar per unanimitat la incorporació a la seva Junta dels nous vocals i secretària. Seguidament, d’acord amb l’ordre del dia de l’Assemblea, els afiliats de l’APMAE van aprovar la proposta de sortida de l’APMAE del Consell d’Administració del RCD Espanyol, presentada a l’Assemblea per la Junta Directiva de l’Associació.

En acabat, l’APMAE va voler fer un agraïment especial: “Voldríem, per acabar, agrair molt sincera i especialment al Sr. Josep Ramió tota la tasca que ha realitzat al llarg de tants anys al capdavant de l’APMAE, una tasca modèlica i extraordinària que sempre reconeixerem. “

No hay comentarios: