jueves, 25 de marzo de 2010

Arriba “El cel és blanc-i-blau”

21 històries del 21, un emotiu tribut a Dani Jarque

Els aficionats blanc-i-blaus tenen al seu abast el llibre més emotiu i emocionant sobre el nostre capità, Dani Jarque, que la mort ens va arrabassar de manera tan injusta aquell fatídic 8 d’agost: Es tracta de l’obra “El cel és blanc-i-blau. 21 històries del 21” Els periodistes Moisés Llorens i Bruno Alemany són els responsables d’aquesta emotiva obra, que pretén retre el més respectuós homenatge a Jarque, emblema ja dels nostres colors i el nostre sentiment.

A través d’aquestes “21 històries del 21” descrites per la seva gent més propera, tant a l’esfera personal com a la professió, es repassa la vida i el carisma d’aquest emblemàtic jugador. La seva dona Jessica, els seus pares, l’amic i representant Màgic Díaz, companys com Moisés Hurtado, Ferran Corominas, Javi Chica, Albert Riera o Rufete, entrenadors com Mauricio Pochettino, Miguel Ángel Lotina, Ernesto Valverde o Tintín Márquez, futbolistes com Cesc Fàbregas, Fernando Torres o Andrés Iniesta, entre d’altres, recorden anècdotes i moments de la seva vida, que el retraten com el que era: un gran campió, un gran amic dels seus amics i una persona amb un cor enorme.

El llibre estarà a disposició dels socis i aficionats blanc-i-blaus a partir d’aquest mateix dijous a les RCDEstil Shop de l’Estadi RCDE i de la Ciutat Esportiva. El llibre está disponible en castellà i català.

1 comentario:

Ramon dijo...

Celebro l'aparició del llibre "El Cel és blanc i blau",dedicat al desaparegut Dani Jarque. No el tinc, encara, però el compraré No el coneixia, però al seu moment li vaig dedicar aquest senzill poema, ja que la seva mort em va impresio-
nar.
DANI:
Quan tot et somreia/ i el mòn era teu
has deixat la terra/per voler de Déu.
Ens costa comprendre/que amb 26 anys
s'estronqui una vida/ tan plena d'afanys.
La nissaga et plora,/el teu club també
i el món esportiste,/del primer al darrer.
La teva companya/ja viu desitjant/
que el fill que ella porta/tingui el teu semblant.
La que t'estimava/i avui t'hperdut,
que, almenys, a tu ,et vegi/ en aquest menut,
que encara ha de néixer/però que ja és a prop. Si ja no té pare/
que almenys tingui sort.
Ramon Cabanas
Vic, 2-8-2009