sábado, 16 de junio de 2012

El Juvenil, a la final!

Noticia que les trasladamos desde "Pericos on Line" por su especial interés.

El conjunt de Dani Poyatos, malgrat l'empat a 1 amb el qual ha acabat el partit de tornada davant l'Atlético, serà present a la cita de Borriana. Diumenge es coneixerà quin serà el rival a la final, FC Barcelona o Málaga
Redacció, 19:30 h. El Juvenil A de Dani Poyatos segueix donant alegries a la perròquia perica, i s'ha classificat per la gran final de la Copa de SM El Rei que es jugarà el proper cap de setmana a Borriana, al Municipal de San Fernando, en eliminar l'Atlético de Madrid. Després d'empatar a 2 en el partit d'anada disputat al Cerro del Espino, aquesta tarda a Sant Adrià el resultat ha estat d'empat a 1, suficient per obtenir el bitllet per la gran final. No ha faltat emoció i incertesa sobretot en el tram final del matx: el primer gol l'ha aconseguit el blanc-i-blau Jafar al minut 35 de la primera part, per empatar a manca de 9 minuts per la finalització del temps reglamentari Ian. El nostre rival sortirà de l'altra semifinal que disputen demà al migdia al Miniestadi FC Barcelona i Málaga; els andalusos tenen un 3-0 a favor del partit d'anada disputat el passat cap de setmana a terres andaluses.