viernes, 10 de junio de 2011

L´Espanyol, un dels clubs millor posicionats en l'entorn online





10/06/2011
Segons un estudi de l´agència Lewis PR, la nostra entitat ocupa el 5è lloc en el ranking espanyol pel que fa a la política de comunicació a la xarxa


Redacció, 15:45 h. El RCD Espanyol és un dels clubs de la LFP amb major abast a Internet i a les xarxes socials. Conscient dels canvis que s'estan produint al món de la comunicació, el club s'esforça al màxim per estar present en l'entorn online i potenciar els diferents canals de comunicació que han facilitat les noves tecnologies. Així ho constata l'agència Lewis PR, que ha realitzat un estudi sobre la política de comunicació online dels 42 clubs del futbol professional espanyol. Aquesta profunda anàlisi desvetlla que el club blanc-i-blau és el cinquè millor equip pel que fa a posicionament online.

L'estudi detalla diferents aspectes com l'actualització de continguts a les xarxes socials (Facebook, Twitter...) i mostra les grans línies de comunicació a Internet de les diferents entitats de Primera i Segona Divisió A. En concret, se centra en aspectes com la informació genèrica que subministren als seus públics objectius, la manca d'àrees específiques per a la premsa o la interacció que desenvolupen amb els visitants als seus websites o pàgines de fans a Facebook .

L'aposta estratègica del club per la comunicació online ha situat a l'Espanyol com una de les entitats del futbol professional millor considerades en aquest aspecte. Malgrat competir amb altres equips que destinen grans pressupostos i que inverteixin molts diners en els seus departaments de comunicació, aquest estudi demostra el bon treball que es realitza des de l'entitat. El Real Madrid, el FC Barcelona, el València i l'Atlètico de Madrid són els únics que superen a l'Espanyol. Per aquest motiu, el compromís de l'entitat és seguir ampliant i millorant els seus canals de comunicació aprofitant les noves tecnologies i sempre al servei d'una millor informació per als seus socis, accionistes i simpatitzants.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Noticia importante y que hace justicia al buen trabajo que se desarrolla en la red,por parte del club, de las penyes y de la propia afición que mantiene activas un numero importante de webs, bloggers y demas.....ahora se cumplen 15 años de la creacion del "F.B.I." (Forum Blanc i Blau d'Internet) pioneros de esta actividad y que sirvio para mantener interconectados pericos residiendo en todo el mundo.