lunes, 6 de diciembre de 2010

recull del RCDEspanyol

mas en www.rcdespanyol.com
---------------------------------------------------------------------------------

La botiga nadalenca

El RCD Espanyol ha preparat una gran campanya de Nadal per a tots els seus socis i simpatitzants que podran adquirir els habituals productes i alguns especials per a l'ocasió. Els responsables del departament han decidit decorar la RCDEStilshop de Cornellà-El Prat perquè en la tenda es respiri l'ambient nadalenc. Molts espanyolistes s'han apropat a la tenda per fer les seves compres o encarregar algun regal per a aquestes dates.


Noves llotges

El club, dia a dia, segueix millorant les seves instal•lacions. Coincidint amb el partit davant el Sporting, s'han estrenat quatre noves llotges a la zona Corporate Iberdrola, situada al gol sud de l'Estadi. L'Estadi RCDE continua meravellant per les seves grans instal•lacions i millors serveis.


Jaume Alguersuari

El pilot català de Fórmula 1 i declarat seguidor perico ha aprofitat un dels seus pocs dies de descans per veure en directe al seu equip. Alguersuari, que va concloure la seva temporada fa unes setmanes, ha obtingut resultats bastant brillants. El pilot de Fórmula 1 ha aprofitat la visita per saludar als futbolistes i desitjar-los els majors èxits aquesta campanya.


Feliç aniversari!

Avui ha estat un dia especial per a la Sra. Montserrat Comas Rues, que el proper 8 de desembre compleix 100 anys. El club ha volgut tenir un detall amb aquesta il•lustre aficionada perica i li ha convidat a presenciar el partit en directe davant de l’Sporting de Gijón en una de les millores localitats de l'Estadi RCDE. Comes, que va néixer a Castelló d'Empúries i que en l'actualitat viu a Besalú, ha acudit a l’enfrontament acompanyada per algun dels seus familiars. El club, en el descans, li ha lliurat un ram de flors i un petit obsequi. Moltes felicitats!


Alcaldes a la llotja

Com és habitual a la majoria de partits oficials, la llotja ha comptat amb la presència de dos alcaldes de la geografia catalana. Albert Vilà Badia, alcalde del Papiol, ha estat acompanyat pel regidor d'esports de la localitat, Joan Borràs i Alborch, i el president fundador de la penya, Pere Garriga Casajuana. Al costat d'ells també han estat l'alcalde de Sant Celoni i Comarca, Francesc Deulofeu Fontanillas, el regidor d'esports de la localitat, Miquel Negre, i el president de la PBB de Sant Celoni, Jaume Vilà Berenguer. Aquesta iniciativa la promou el club i la Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol.

No hay comentarios: